Изпълнителят позира разчорлен, гол, без грим и държи обръщението си, написано на ръка, на разкъсан лист хартия – пише „България днес“.

С това Азис нажежи слуховете, че е бил или иска да бъде интимен с рапъра – отбелязва таблоидът.

Азис често хвърля око на известни мъже и понякога им изпраща послания в интернет. Преди време чалгаджията показа апетити не към друг, а към самия мъж на Николета – Валери Божинов. Че всичко е пиар обаче, е ясно на всеки.

Най-новата реакция на Азис бе провокирана от редица изявления на родни рапъри в медиите, които нападат визията и сексуалната ориентация на Костинбродския славей. „Азис е гей, който постоянно ни се натрапва от телевизора, и заради него цяла Русия ни се смее“ – коментира яростно пред изданието Мишо Шамара, който отскоро се подвизава с псевдонима Биг Ша. „Краят на чалгата обаче идва. Скоро кючеците ще се слушат само в механите, защото в чалга дискотеките вече правят черни партита. Аз не мога да слушам кючеци, защото няма джихад в главата“ – заявява ни в клин, ни в ръкав Мишо с прякора Шамара, пишат от kliuki.bg.

И Криско не крие, че върл противник на чалгата и ненавижда Азис. Двамата с Шамара са убедени, че краят на чалгата е настъпил. А нишата, освободена от нея, постепенно ще бъде завзета от хип-хопа.