Фолкаджията Азис разкри пред последователите си белег по тялото който определи като недостатък, но пък и призна, че няма намерение да крие нищо за себе си.

Василка публикува шокиращата снимка и подчертава, че ако красотата е мимолетна, то музиката е вечна. Осемте пластични операции, на които се е подлагал плюс допълните козметични корекции, не са дали нужния резултат, поне не в неговите очи. „Белезите на времето белязаха тялото ми по най-красивия начин – Естествен! Нямам намерение да крия недостатъците си, защото съм човек като всички вас. Красотата не е моето нещо, моето нещо е музиката, с която разтърсвам милиони, милиарди чувствителни душички. Красотата си заминава. Музиката остава завинаги! Тоест аз съм ВЕЧЕН! Обичам ви“ – написа той в социалната мрежа.

До голяма степен Азис си противоречи, защото до скоро той се опитваше да пробутва супер тяло, което с днешна дата се доказва, че е плод на фотошопа. Ето една от най-обработените му снимки, която целеше да заблуди, че изпълнителя е в топ форма.