На вчерашната пресконференция по случай предствянето на новото риалити "Къртицата", което ще стартира от март месец в ефира на TV7, фолк певецът Азис направи скандално признание:

"Спя с Иван" ( като в случая визира Иван Христов, сценичната половинка на Андрей), съобщи lifestyle.

Репликата на Азис последва като уточнение, след като той каза, че няма намерение да спи с Жан-Клод Ван Дам, който също се очаква да участва в шоуто.

"Може и да размислиш или да решиш, че искаш да спиш с Иван", пошегува се Андрей, на което Азис шеговито, но с характерния за него артистизъм, отговори: "Аз вече спя с Иван!".

В подкрепа на думите си, Краля на фолка изпрати любовна бележка на Иван пред очите на всички журналисти, с надпис "kiss" (целувка) и нарисувани устни.

Освен Азис в "Къртицата" ще участват още Николета Лозанова, Деян Донков и други, за сега неназовани, известни българи. Те ще живеят заедно с обикновени хора. Мисиите им ще бъдат, както интелектуални, така и доста екстремни, като Азис предварително е предупредил продуцентите на предаването, че би отказал единствено да скочи с парашут, което е най-големият му страх.