Астралните близнаци Азис и ДесиСлава, които преди години бяха изключително близки приятели, а после се скараха жестоко, отпразнуваха разделени рождените си дни и дори без да си честитят. Днес кралят на фолка стана на 41 години, а младата майка Деси празнува кръглите 40 лазарника.

Сутринта тя подари на семейството си-втория син Борис и татко му Благой Найденов, а вечерта е на работа в столичен клуб. Утре музикалните срещи с ДесиСлава продължават, защото в Деня на жената тя е гост на две поп-фолк партита в Пловдив. Градът е свързан с голяма част от живота на певицата, защото дълги години го бе избрала за свой дом. В събота вечер тя ще радва с хитове своите почитатели в Стара Загора.


Азис пък призна на празника, че много се надявал кожата му да избелее, когато пораснал, но това така и не се случило. В социалните мрежи той получи поздравления от Мария, но и предизвика усмивка сред своите фенове. Изпълнителят се пусна със скъсани чорапи и обяви, че няма да ги хвърли, защото са му любими, а просто ще си ги зашие. Надяваме се обаче да получи нов чифт за рождения си ден, защото дупката е твърде голяма, пък и не отива на краля на фолка да ходи със зашити чорапи.