Кралят на чалгата Азис вече се придвижва с цели шест души охрана, издадоха наблюдателни столичани. Напращелите от мускули бабанки непрекъснато обгрижвали певеца когато се ходи пеша по улиците или е на участие.

Ако се вози с кола, тогава пък неговият автомобил незименно бил следван от два бронирани джипа. Единият от тях се движел пред лимузината на ромския славей, а другия държал най – опасната задна линия.

Очевидци разказват, че най – силно били впечатлени от явния професионализъм на момчетата, които изглеждали съвсем на място. Един от тях стоял малко по – настрани от другите или пък не излизал от колата, защото така имал поглед върху по – голяма част от зоната за охрана. Когато Азо влизал или излизал отнякъде, двама минавали първи, за да проверят за взривни устройства, пише skandalno.net.

По – голям интерес обаче предизвиква причината, поради която популярният чалга певец се е обърнал за помощ към професионалните гардове. Мнозина предполагат, че това е наложено от летния му конфликт с Русата Златка, която жестоко го преби с помощта на своя приятел – мафиот Камен Балбузанов. Тогава Азо се изрепчи, че ще хвърчат глави, на което съперниците не му останаха длъжни.

Според други обаче, Азис е наел гардовете просто като предпазна мярка. Защото в България никой не се чувства спокоен и като едното нищо могат да го отвлекат за откуп. Колкото и да изкарва в момента, никой не можел да предвиди как ще приключи едно такова приключение.