Азис и Камелия станаха първите, които се изказаха срещу протестните лица, г*зове и ц*ци на фолк изпълнители да красят учебните тетрадки.

Най-фрапиращи са помагалата за почитателите на Азия Ротшилд, както е новото име на костинбродския мургав славей.

Раници, моливници, торби за физическо възпитание – на всичко това се мъдри един огромен задник.

Отгоре, за разкош, е написано Азис, ако случайно някой не позна чии са тези прелести, както днес от Razkritia.com се възмутихме.

Фолкпевецът не само не си оттегли продуктите, но използва момента да си направи още реклама, пусна снимки с тях на всичките си страници във “Фейсбук” и пожела “Успех на учениците през новата учебна година!”

Комплектите му вече са пуснати из всички книжарници, вървят по 2 лева парчето и заедно с тях се продава и диск с последния албум на Азис.

“Защо да не зарадваме децата, ние се харесваме точно от по-младите, те ни слушат. Не виждам нищо лошо. Пуснал съм снимка на задника си, защото съм провокативен”, твърди Азис.

С присъщото си простодушие Камелия също се изказа по темата:

„Защо трябва да има Батман или Супермен – измислени американски герои, а пък да няма едни живи звезди”, смята блондинката.

Всъщност Азис напоследък всячески се опитва да си вдигне имиджа и тетрадките със задник на корицата са най-малкото.

След като получи раздвояване на личността и се клонира до няколко души в интернет, Азис шокира и с мъжкарски снимки от курорта Сент Тропе.

На тях той позира без прословутото си катинарче и с изчистено от грим лице. Фотосесията е пусната от профила на Азия Ротшилд, където е добавено още като информация, че работното й място е “Ред Моделс”.

В другата си страница Азис фигурира вече като Николета Лозанова. Като част от имиджа на кампанията си той се снима заедно с нея и коментира, че двамата си приличат все повече и повече.

Явно за да раздухат скандала около себе си до максимум, двамата пуснаха и слухове, че са се натровили с миди по време на другарска среща с рапъра Ванко 1 в морски ресторант.

Приятели на Азис сами позвънили до няколко медии и раздухали историята. Според тях още по време на обяда в култово заведение на брега на морето на двамата им прилошало.

Докато се наслаждавали на десерта, Николета и Азис изведнъж усетили непоносимо стомашно неразположение и хукнали към тоалетната. През това време Ванко 1 напразно чакал Азис, който пък обещал да плати сметката.
Това са пълни глупости. Наистина се видяха, но не са се натравяли. Истината е, че Васко малко попреяде”, разкрива пред „Шоу” приятел от близкото обкръжение на Азис.

Другият опит на гласовития ром за скандализиране бе конкурсът му “Танцувай за Азис”, който върви от известно време в интернет.

Самият певец призовава всички, които искат да вземат участие, като качат свои клипчета в интернет и му изпратят линк към тях.

Дори феновете на Азис останаха като гръмнати, когато костинбродския славей провъзгласи за “сладко изпълнението на 5-годишно момиченце. На видеото детенцето се кълчи и извива телце като танцьорка на пилон, докато Азис припява. “Искам да съм ти адреналина, в кръвта ти кокаина!”

“Много е грозно едно дете да слуша и да знае подобен текст на песен. Тя още не му разбира смисъла съвсем, но след година-две…”, възмущава се един от феновете на Азис.