Фолк идолът Азис затанцува кючек по боксерки от пералното помещение в дома си и документира веселбата в клипче, целящо да развесели колежката му Кали.

Само за два часа видеото събра над 10 000 гледания във Фейсбук. Изпълнтиелят на „Хабиби” стартира инициативата „Разсмей Кали” след като тя шокира последователите си в социалните мрежи с разплакано селфи, а в поста си уточни:

„Това съм аз! Без грим, без фотошоп, без престорена усмивка или нацупени устни. Не, не съм нито в Бали, нито на Малдивите - в къщи на дивана съм. И изобщо не ми е весело. Тъжно ми е. Защо ви споделям това ли? Не за да ме съжалявате, а за да уважавате хората като мен. Често пъти след такова състояние излизаме на сцената и трябва да се смеем и да забавляваме. И често пъти някои си мислят: "тази се е надрусала" или "пияна е " или "тъпа ку..ва" или Бог знае още какво. Нищо подобно - просто се мобилизираш и работиш.”

„Буца ми беше застанала в гърлото, след като видях разплаканата ти снимка.Не знаех как да реагирам.Да лайкна - тъпа идея! Да ти звънна - щях да те разстроя още повече и за това реших следното.Пускам това видео заради теб. Да те накарам да се усмихнеш и да изразя подкрепата си към написаното от теб! Ето ме и мен.Без фотошоп, ненавиждам го от доста време! Имам си и паласки и коремче. Не бях и помислял да пусна подобен клип, на който може да се видят всичките ми недъзи.Но искам да те подкрепя и да те накарам да се засмееш! Ние сме певци,хората идват да чуят песните ни, не да показваме как трябва да ни стоят дрехите. Еднакво добре ни отиват и сълзите и смеха,нали и ние сме хора!Предизвиквам всички да направят подобни клипчета без ефекти и пози!”, изповяда се Азис.