Кралят на попфолка се е заканил да вложи близо 1 млн. лв, за да оборудва един от най-модерните салони за красота в България.

Той ще се намира в курорта Слънчев бряг – разкрива „България днес”.

Студиото ще е последен писък на модата, но ще влиза в остра конкурентна схватка с другия скъпарски салон в комплекса – този на Мая Илиева.

Ако наму провърви, се очертава люта конкурентна война в Слънчев бряг, защото вдовицата на Жоро Илиев и лидер на пазара в този бранш. Салонът на Мая включва луксозни студиа за всички видове козметични услуги плюс най-новите модни тенденции във фризирането. Бизнес дамата, наследила част от империята на ВИС-2, успя да се наложи сред най-богатите клиенти в София и в курорта, а цените на услугите на салоните й не са за простосмъртни.

Сега Костинбродския славей имал амбицията да се докаже като отличен мениджър в коафьорския бизнес и вече е платил скъпи хонорари за консултации с корифеи в бранша. Азис имал намерение да открие първия си салон следващото лято.

Певецът вече е наел помещение близо до центъра на курорта и е предплатил наема за две години. Фолкизпълнителят се е амбицирал да наеме най-добрите специалисти в бранша.