Брутална оргия, в която илюстрираха на живо позите в Кама Сутра, спретнаха Азис и плеймейтката Галя Димитрова навръх Нова година.

Свидетели на сцени, каквито отдавна не са виждали на живо, станаха гръцки и турски пенсионерки, гостенки на столично казино в празничната нощ.

В първите часове на новата година паднаха всички задръжки между славея от Костинброд и заралийката Галя, която се яви на последния конкурс за плеймейтки.

Разкрепостената блондинка демонстрира всички данни, че може да си изкарва прехраната като порно звезда, каквато била тийнейджърската й мечта.

Надарената девойка изнесе цял стриптийз рецитал пред ошашавените дами на възраст от южните ни съседки. Мъжете им обаче напълниха очи от люлеещите се в ритъма на последния хит на чалга краля ''Сен Тропе'' бедра и дупе на скандалната Галя.



Кулминацията на вечерта настъпи, когато и самият Азис се възбуди от сластните танци на изкусителната си приятелка и почти я облада на сцената, пише slava.bg.

Виждайки вакханалията, консервативните гъркини изпаднаха в шок и покриха с ръце очите си. Оргията продължи с къпане с вино.

Васко разкъса роклята на Галя и след като изля бутилка от напитката на боговете върху нея, демонстративно облиза и последната капка, разлята по гърдите й.