Една от най-известните марки за дамско бельо в света води преговори с Азис и продуцентите му да превърнат българската звезда в рекламно лице на компанията, съобщиха продуцентите на фолк певеца.

Марката бельо, любима на много световни знаменитости, този път е решила да заложи на по-нестандартно представяне. За новата си колекция, която предстои да бъде показана март 2012, производителите искат да направят нетрадиционна и провокативна кампания.

Ето защо са решили да нарушат дългогодишната си традиция бельото да бъде представя само от най-красивите модели в света, като поканят Азис да дефилира с изящното бельо.

Азис привлякъл вниманието на американците, след като в последните месеци се превърна в един от изпълнителите с най-гледани песни в интернет. Стартът на световната му слава започна след като стана главен герой в популярно руско ТВ шоу, а интересът към него нарасна неимоверно след като певицата Кейти Пери публикува в профила си в Twitter негов клип.

Преговорите с изпълнителя на „Хоп” се водят чрез видеоконферентна връзка, тъй като многобройните ангажименти на певеца му позволяват пътуване до Америка, пише БЛИЦ.

Азисо свали повече от 35 килограма и благодарение на изключителната си упоритост и ежедневни тренировки успя да извае тяло с перфектни мерки, на което би завидял дори и някой супермодел. Нищо чудно съвсем скоро да видим родната звезда редом до Хайди Клум, Тайра Банкс, Наоми Кембъл и други топмодели, казват продуцентите му.