Пикник с приготвяне на зимнина съчета Азис вчера.

С мисията да пече чушки за лютеница го натоварила майка му Гергана без въобще да отчита факта, че покрай певеца над зеленчука ще се потят и неговите приятели от А-групата на фолка – Преслава, Фики Стораро и Софи Маринова.

Обиграната домакиня пренебрегнала звездния статус на компанията снабдявайки всеки с индивидуален чушкопек и инструкции как да го ползва, без да разваля маникюра си или да пострада. Оборотната по време на соца машина Азис обезсмърти с кадър във Фейсбук.



„С чушкопек на път! Да, това в краката ни е чушкопек. Има още няколко в багажника. Запътили сме се на излет сред природата и моята майка като чу, че заминаваме се погрижи да ни намери и „приятно занимание”. Имаме още чувал с чушки и също толкова домати. Започваме след малко правенето на лютеница. Преслава е най-щастлива от факта, че ще печем чушки сред природата. Фики заяви, че щял да пее ”Ти горе долу готвиш ли добре.”, обясни костинбродския славей.



Дегизирана със сандали на високи платформи Софи Маринова обяснила, че не става за разходки, така че щяла да „изтърбушва” чушките. Азис пък се цани за отговорник по хигиената и обещал на майка си да остави полянката спретната и в състоянието, в което са я намерили преди кулинарния експеримент.