Азис издаде, че мъжете в живота му не искали да останат приятели с него след края на връзката им.

"Аз съм щастлив да не страдам за нищо дълго време. Мога да страдам, да си късам ризата, но всичко е за три дни. Едно, две, три и всичко мога да обърна. Ако реша да скъсам с някой човек, казвам, че това е просто краят - без никакви чувания по телефона, без sms-и. Режеш и край и се опитвам всички тези хора да ги направя после мои приятели. Те никога не искат да са ми приятели, всички искат да са ми мъже и да са женени за мен.

Никой не ме иска за малко, но аз нямам нерви за тези неща", каза изпълнителят пред bTV.



Категоричен е, че отрича миналото и живее много добре.

"Това раздвоение, разтроение на личността, някои ще кажат, че е PR, но не е - аз понякога чувствам, че живея живота на някой друг човек. Със сигурност е диагноза, но това не пречи на никой. Има хора, които се забавляват с тази ми странност", допълва още Азис.

Вярва, че на човек му стига да е нахранен, само че за него това отдавна не е достатъчно.



"Аз искам да се развивам, да продължавам да поддържам този стандарт и по-хубав, карат ми се и по-хубави коли, живее ми се и в по-хубаво жилище, да обиколя целия свят. Неща, за които другите хорица наистина не могат да мечтаят", казва Васко.

Попфолк кралят признава, че понякога самочувствието му пречи, но е сигурен, че без него нямаше да успее. Сега щял да бъде един свит и обикновен изпълнител, който пита: може ли това, не може ли онова.