Кралят Азис се готви усилено за предстоящия си концерт на живо с неговата банда. Вчера звездата пусна видео от своето студио, адресирано до почитателите си и обяви клубното си участие в Biad premium club на 2 февруари.

Oт клуба-легенда пък са в трескава подготовка, за да посрещнат изпълнителят на Мотел по най-добрия начин. През изминалата година при откриване на новия парти сезон собственика на клуба подари на Азис малко кученце померан, който под светлините на прожекторите бе кръстено на любимия актьор на Васил Том Харди. Какви ли изненади са приготвили сега, можем само да гадаем.

Лейди Галена, която постоянно вдига всички на крака, отново очакваме изненади, повече от приятни. Провокативната изпълнителка на Просто шоу пристигна последния път с 12 метрова лимузина, а тв водещия Александър Гогов пък обяви в ефир, че Галена е оставила неуморната публика си без дъх.
 

 

Club Biad premium-Sofia 2 February #azis#azislive #азис

A post shared by AZIS (@azis_online) on

Ден по късно след Азис на 3 февруари Галена се качва на сцената на клуба легенда и да поздрави лично новия собственик на Biad premium Димитър Иванов. Изключително важни и значими личности вече са поканени на партито, за да направят празника на новия владелец незабравим. Иванов промени изцяло нощна София и пише историята на клубния живот.