След снощните изпитания в ''Къртицата'' гост-коментаторът Азис възкликна: Нищо по-гадно не съм гледал в българския телевизионен ефир досега! А в момента ми го прожектирате и на голям екран.

Радвам се, че излязох. Още сънувам кошмари от така наречените мисии, още подскачам и се будя облян в пот. Не разбирам в името на какво се подлагат тези хора на тези нечовешки изпитания. Аз не бих го направил и затова отказвах мисиите, които ми нарушават комфорта и ми създават неприятни емоции. Азис бе искрено потресен, когато на Рут, Жени и Миглена им се падна да се въртят вертикално, приковани върху кръст по бански, при 4 градуса температура на въздуха, а при въртенето ту краката им, ту главите им се потапяха в ледена вода.

Тапите им за уши изхвърчаха, някои си загубиха щипката за носа и едва си поемаха въздух, докато отидат под водата. Но това беше само предястието. Истинският ужас настъпи, когато в стъклени ковчези бяха сложени Емануела, Вили и Марина. Те бяха заключени вътре съответно в компанията на хлебарки, жаби и големи тлъсти змии.

В същото време съотборниците им търсеха в голямо корито, пълно с червеи и ларви, един от пет ключа, който ще стане на катинара и ще могат да ги освободят от ковчезите им. Дамите бяха също по бански На Емануела се паднаха сравнително симпатичните жаби, на Вили тлъсти нахални хлебарки, но Марина буквално изтегли късата клечка. Тя беше в прозрачен ковчег с големи лигави съскащи змии.

За неин късмет Рут намери ключ и я спаси, докато останалите доста повисяха в гадната компания. От гледката прежълтя чак Мартина Вачкова, на чието лице беше изписан ужас и погнуса. Макар да беше на топло при коментиращите, тя възкликна ужасена – това е нечовешко. Някой може да получи сърдечен удар, може да припадне. Всичко може да стане. Тези момичета дълго ще сънуват как да затворени с гнусните твари. Андрей веднага я успокои, че такъв бил регламентът, пише skandalno.net.

Вачкова обаче поклати глава и каза, че всяко нещо си има граници, а снощи границите са били преминати и забавлението не е интересно, просто гадно.