Счупена лимузина помрачи престоя на попфолк идола Азис в Германия.

След като стотици фенове препълниха оборотен клуб в Мюнхен, Костинбродския славей закъса по път за летището обратно към България.

„Да счупиш кардан в центъра на германски град! По средата на трамвайна линия. Да си с целия си екип от хора с багаж и на път за летището. Няма такъв срам”, оплака се изпълнителят на „Хибиби” в социалните мрежи.

Освен да зарадва българите в Мюнхен с най-големите си хитове, Азис намери време да разгледа щандовете на градския пазар, като акцент в разходката на певеца и останалите от екипа му бе местната бирена градина.

Концертът му в Мюнхен се състоя само няколко дни, след като Васко бе затрупан от водопад от рози в Измир. Над 2000 негови почитатели се редиха на опашка с часове, за да чуят на живо любимия си изпълнител при последното му гостуване в Турция. Азис пее в Измир почти през месец и често разпродава по три поредни дати. Именно там миналото лято той претърпя още едно транспортно приключение – повреди колелото си в един от крайните квартали на града.

„Благодаря на съдбата за приликата ми с местните! Белята стана в арабски квартал и мога се прибера спокойно пеша, сливайки се с останалите...“, написа тогава той с иронично намигване във Фейсбук.