Азис и ДесиСлава заровиха томахавките! Миналата седмица фолкчудовището обвини своята приятелка и астрална близначка, че не му е върнала един микрофон и я призова чрез медиите да му го прати с колет. Деси избесня от това и разплакана заяви пред техни общи приятели, че не иска повече нито да го вижда, нито да го чува.

Разбрал, че е прекалил, Васко се обадил на ДесиСлава и я омаял, че журналистите са предали неправилно думите му. Въпреки че знаела, че я лъже, добродушната певица за пореден път му простила.

Напоследък Азис е много изнервен, коментират хора от обкръжението му. Проблемите започнали, откак данъчните разкриха публично, че фолкзвезда №1 изкарва над милион на година. Недискретното им изказване извадило от нерви Васил, който треперел той или детето му да не станат жертва на отвличане. “Тия от НАП замалко да ме вкарат в лудницата. Всички ме гледаха като един милион евро нацяло. Ужасно е всички да знаят с какво разполагаш!”, изплака тези дни изпълнителят на “Умирам”.

Той е категоричен, че му е по-приятно да пее днес, въпреки че е криза и хората нямат пари, отколкото през мутренските времена, когато го засипваха с банкноти. “Не понасях онези времена каквито и пари да се изкарваха. Ужасявах се, когато разбирах, че някой от онези герои е там, докато пея”, потръпва при спомена Васко, който преди броени дни се върна от Италия, където отпразнува рождения си ден.