Както напоследък се чу в обществото, Азис си има проблеми със своя бодигард. Гардът в един момент не направил разлика между тези, от които брани шефа си и самия Азо.

Помлял от бой нежната Василка в собствената му крепост – къщата на чалга звездата. Цялата рода на Азо е силно притеснена. И с право – да имаш телохранител, да си в собствения си дом и да те размажат от бой! При това да го направи човек, на когото плащаш и се доверяваш. Роднините на Азис знаели за бияча му съвсем малко – единствено, че е от Русе и че с Васко се познават от има-няма 6 месеца, пише kliuki.bg.

Най-сериозно се е заел с безопасността на най-изтъкнатия член на фамилията вуйчото на певеца – небезизвестният Ицо Папата. Той съвсем сериозно е командировал две от своите яки момчета, които следват вече Азис неотлъчно по петите. Те не го оставят сам нито за миг. Пазят го от нова патаклама.

Пак хора на Ицо Папата дирят бияча под дърво и камък, за да го научат по некултурния начин на културни обноски. Мама Гергина е направо шокирана – ''Този русенец е звяр. Страх ме е, че ще направи нещо на детето ми. Може и да го заколи някъде!''