Кралят на попфолка изглежда вече се отегчи, че е постигнал всичко в образа на ексцентричната сценична звезда Азис.

Затова реши, че е време за нова провокация към родната публика и си създаде нова самоличност - тази на сексапилната Азия.

Още с появата на първите кадри, в които си пролича, че костинбродският славей вече ще става истинска жена, при това доста красива, започнаха коментарите. Злите езици коментираха, че се опитвал да прилича на Андреа, после на Бионсе и на кого ли още не.

Азия обаче си създаде собствена самоличност и смята да прави музикална кариера, която по нищо да не отстъпва на тази на Азис. Началото на своя звезден поход постави с атрактивна фотосесия, реализирана от Константин Кръстев-Коко.

Топфотографът показва атрактивната дама в целия й блясък и разкрива по перфектен начин безспорния й сексапил, ако все пак можете да се анстрахирате от мисълта, че всъщност става въпрос за Васко, пише blife.bg.

Личната приятелка на Азия – собственичката на "Дима Стил", внесла специална коса, която коафьорът Венелин Кондаков прикачил по нов уникален метод. Гримът е дело на на Кирил Чалъков и съвсем умишлено не е пресилен, за да подчертае усещането за женственост.

С кадрите Азия дава заявка догодина да се бори в категорията певица на годината.

"Скучно ми е да се състезавам с мъжете! Догодина искам да се състезавам с дамите”, сподели изпълнителят на "Кажи честно", който преди време се представи нелошо и в ролята на телевизионен водещ.