„Разделих се с Райна Караянева! Чак тази година успяхме да се разведем. Това, че тя живее с Башар Рахал, е обществена тайна и отдавна се случи това. Предвид стеклите се обстоятелства, няма как да съм в добри отношения с него“. Това сподели пред „България днес“ един от най-успешните ни модели Генадий Ников, бивш съпруг на гаджето на Башар Рахал Райна Караянева.

Чувствата межди двамата пламнали покрай общата им работа в лотарийната игра. За Рахал не се знае дали официално е разделен със съпругата си Калина, която остана да живее в САЩ с двете им дъщери. В началото актьорът поддържаше версията, че между него и жена му всичко е наред, просто са модерно семейство.

Райна Караянева също потвърди новината, че е разведена, но не пожела да коментира дали живее с Башар Рахал. „Не бих искала да коментирам нещо еднолично“. Генадий Ников, модел на „Ивет фешън” може да се похвали с дълъг списък от завоевания, разбра Hotnews.bg. Сред бившите му са певицата Вики от „Мастило”, която наскоро ще стане майка за втори път и Гергана Гунчева. Бившата Мис България също отдавна е семейна. Ников въртял спортен клуб с Райна, докато двамата не се разделили.