Най-обикновен спор за жена стои в основата на скандала между Дъмпела и Багата, научи "ШОУ".

Причината за мелето в столичния “Айс” бар е забележка, която Благой Иванов отправил към момиче от компанията на Даниел Стоянов, пише blitz.bg.

Двамата са се познавали от доста време, засичали са се и в други заведения. До този момент обаче до меле между тях не се е стигало.

Даниел се обидил, защото Багата го засегнал на мъжко достойнство и предложил на приятелката му да се присъедини към тях.

Свидетел на побоя разказа пред ШОУ, че Багата и Дъмпела си разменяли обидни думи от двете сепарета, на които били седнали. В един момент Багата скочил и седнал на другата маса, където била компанията на Даниел Стоянов.

Недоглеждане на Благой Иванов обаче води до тежкото нараняване.

“Вдигна ръка, за да удари Дъмпела. В този момент той се възползва и му нанесе с нож удар в подмишницата от долу нагоре”, разказва още свидетелят на мелето пред "ШОУ".

След като вижда, че Багата залита на една страна окървавен, групата на Дъмпела се оттегля, без да си плати сметката.

Сервитьор от заведението звъннал на 112, но линейката се забавила.

В момента Багата е в относително стабилизирано състояние. Това съобщиха от пресслужбата на “Пирогов”. Опасността за живота му обаче остава. За самбиста се грижи екип, ръководен от началника на пироговската централна реанимация доц. Стоян Миланов.

Снимка: Bulphoto