Благой Иванов - Багата успя да се ''накваси'' в Къщата на Вип Брадър.

Спортистът прекали с алкохола и стресна съквартирантите си с поведението си.

Бившата му любима Златка Димитрова се опита да го озапти, докато той блъскаше празна бутилка от алкохол в масата, но получи само лошо отношение и заплахи. След което брюнетката реши да се прибере в спалнята.

Изглежда, че спортистът има тайни мераци към красивата синоптичка Никол Станкулова, защото не спря да я търси. Багата грубо я дърпаше, опита се да й свали обувките, притиска я силно към себе си, докато най-накрая единствена певицата Люси реши да й се притече на помощ. Тя я измъкна от лапите на боеца, под претекст, че я чака, за да й даде дрехи за пране. Багата обаче не се отказа и по-късно се опита да нахлуе в банята при Никол, докато тя се къпеше. Отново на помощ й се притече Люси, която препречи пътя му и се опита с мили думи да го спре.

През това време Къци се бе покрил, а Фънки успокоява Орлин - певецът бе другата жертва на Багата тази вечер. Спортистът на няколко пъти го заплаши и обижда, а по-късно се опита на шега да се бори с него, неосъзнавайки силата си. Вследствие на случката Биг Брадър реши да се намеси и привика Благой в изповедалнята, където го попита дали мисли, че плаши съквартирантите си. Отговорът му беше категоричен: ''Не''.

По-късно мъжете накараха Багата да влезе в спалнята и го помолиха да си легне. Златка се включи в молбите, а Благой хвана завивката й и я захвърли на пода - брюнетката пък светкавично скочи от леглото, за да се предпази.

Интересното е, че Благой отново реши да търси Никол в тъмната вече стая. Синоптичката се направи на заспала, а Люси започна да го увещава да не се опитва да я буди. Малко след това певицата помоли любимата си Камелия да вземе Никол и да отидат да спят заедно в другата спалня. Двечките се измъкнаха от общото помещение и дори барикадираха вратата на Вип спалнята със стол.

Багата реши да си вземе душ, но залитна и се удари в банята, а на помощ му се притече Орлин. Малко по-късно Фънки пък го заведе да си легне и дори го зави.

Как ще коментирате поведението на Багата? А това на Люси? Мислите ли, че ако този материал беше излъчен по-рано, певицата нямаше да бъде изгонена от Къщата?