Актьорът Захари Бахаров разкри подробности около развитието на неговия герой в сериала.

Бахаров похвали испанския дублаж на "Под прикритие", чийто превод за територията на Мексико се прави в Маями. В живо студио на БНТ актьорът чу как звучи героят му Иво Андонов още на английски, турски, италиански, френски и португалски.

Бахаров се присмя от сърце на ударението, което комшиите ни от Босфора слагат върху името на Джаро.

„Това "Джаруу" ми е малко странно”, отсече иронично актьорът.

На въпрос дали Андонов не е главният персонаж, който ще бъде убит в началото на първи епизод от пети сезон, той отсече: „Иво е безсмъртен. Недосегаем е на шеста степен. Забърква се с италианската мафия. Въобще експортва престъпност на най-високо ниво.”

Дългоочакваният старт на прощалния сезон на криминалето е тази неделя от 20.45 часа, а продуцентът Димитър Митовски обеща екшън, инфарктни обрати и психологическо изпипване на детайлите в образите. Той не изключи опцията в близко бъдеще „Под прикритие” да удължи живота си като пълнометражен филм.

Мариан Вълев, който преди две години обяви, че се оттегля от каста на поредицата, обясни решението си да се завърне. „На фона на всички лесносмилаеми програми, които телевизиите предлагат, за да накарат зрителя да се чувства като зеленчук, „Под прикритие” е глътка свеж въздух. Трябва да съм абсолютен глупак, за да не участвам”, призна той. Героят му Куката отново ще се лута между светлата и престъпната си страна, но в този сезон ще се влюби в неподходяща жена – криминалната психоложка, чиято роля е поверена на Силвия Петкова.