Един от телевизионните любимци на България - Захари Бахаров ще разкрие подробности за участието си в новия сериен филм на БНТ "Денят на бащата", чиято телевизионна премиера ще бъде през февруари. В студиото на предаването "Извън играта" по обществената телевизия, което ще се излъчи на 5 януари, актьорът ще говори за любовта, семейството, за една от най-важните му роли в живота – тази на баща на малките Максим и Кая.

Бахаров се забърка с холандската мафия

Именно в това му амплоа, но на малкия екран, ще имат възможност да го видят зрителите. Захари Бахаров изпълнява главната роля в социалната драма "Денят на бащата", където си партнира с колежката си Весела Бабинова. В шест епизода филмът проследява историята и сложните взаимоотношения в едно разпадащо се семейство, и болезнените последствия, с които разводът бележи живота на родителите и техните деца.

Бих се радвал, ако стане така, че когато изгледат сериала, зрителите да не могат да заемат ничия страна. Това би било успех, защото именно тази е една от идеите на "Денят на бащата", споделя Бахаров.