Eдин мъж, две жени и един въпрос. Колко добре този вляво познава дамата най-вдясно? (на снимката долу)

Сп. "Бунте" разкри скандални подробности за изневярата на (екс)капитана на Германия Михаел Балак. Преди седмица бившият му съотборник в Байерн - Кристиан Лел, намекна, че Балак е спал с приятелката му Даниела. Май през пролетта. Днес Балак е в Байер Л, Лел в Херта, а Даниела е бременна в шестия месец.

В новия брой на "Бунте" е публикуван голям материал от главната редакторка Патрисия Рикел.



"Бундеслигата има лятна пауза. Спокойно, футболистите си вкарват достатъчно автоголове - пише Рилке. - В главните роли: Михаел Балак като мизерник и Кристиан Лел като обиден дроб. Между тях са Даниела като Фаталната жена и съпругата на Балак - Симоне, като Грандамата. Темата: любов и изневяра. В първо действие Лел го играе обиден: "Имам лични проблеми заради Михаел Балак". Е как пък, моля ви се, точно с него. С капитана на Германия - футболист за пример, рекламна икона, идол на тийнейджърите. Дали под "лични" няма предвид приятелката си, която бихме могли да опишем като Даниела Общата (за всички футболисти). Първо беше с Бастиан Швайнщайгер, после с Лел. Нищо чудно да е играла на чужд терен и с Балак.

Рилке замесва и Симоне. "Как ли се чувства тя, когато чете, че съпругът й "се меси в личния живот на другите и го разрушава"? Даниела е бременна в шестия месец и някои почват да пресмятат... Мисля, че Лел трябва да седне на пейката, Балак също. Малко да се охладят."

"Билд" също следи историята, по тяхна информация Симоне е бясна. Вече два пъти звъни на Лел, но той я препраща към Михаел. Двамата са заедно от 12 години, ожениха се преди две. Имат трима синове.

източник: "7 дни спорт"