Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във „Фермата“, става татко за първи път още преди да навърши 30 години. Новината обяви риалити героят на Великден, а поздравления изпратиха Диона, Александра Петканова, Мика Стоичкова, Павел, Ася Капчикова.Преди близо месец той изненадващо се сгоди за приятелката си Надежда, а сега стана ясна и причината за даването на пръстена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BALLAN (@ballancho)

"Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот", написа фермерът в инстаграм. "Ще си имаме БЕБЕ! Най-дългоочакваният момент за нас", пише пък Надя. Влюбените са заедно от две години и половина. Запознали се в интернет, след като съквартирантката на Надежда пише на Балан, но не от своя телефон, а от нейния. Балан вижда съобщението, разглежда ѝ профила и си я харесва.

В началото връзката им била от разстояние - тя учила във Варна, а той живее в София. Но в крайна сметка се мести и тя в столицата. Първите няколко месеца държат връзката си в тайна по настояване на Надежда - тя просто не била готова за публичността.