Басистът в „Ку-Ку бенд” Георги Милчев-Годжи, е с разбито сърце, след като балерината от „Магаданс” Станислава го е изоставила, пише списание „Стори”.

В новия си брой списанието разкрива, че макар двамата да се събираха и разделяха няколко пъти в 3-годишната си връзка, накрая избрали да прекратят всякакви отношения в името на приятелството и работата в „Шоуто на Слави”, пише kliuki.bg.

Припомняме, че мълвата гласеше, че Годжи изпаднал в сериозна депресия, след като танцьорката Станислава го бе зарязала преди. Те живееха под един покрив, но зорко пазеха интимните си отношения в тайна от медиите. Дори децата на Георги Милчев ги подкрепяха в решението им, приемаха връзката на баща си с балерината и изобщо не им създаваха никакви грижи.

Годжи бе толкова привързан към нея, въпреки че като характери са различни. Той много я ухажваше, постоянно я изненадваше с подаръци, романтични вечери и даже имали някакви намерения да пристъпят към по-сериозна крачка – да минат под венчило, но, уви, нещата им се развиха по съвсем друг начин. Сега вече официално са разделени, но все пак не се знае докога.