На рояк разгневени пчели в кошер приличат напоследък балерините от "Магаданс". Недоволството на танцьорките в балета на Слави нараства всеки изминал ден и макар това все още да е негласно, търпението им вече е на изчерпване.

Основната причина за тихия бунт на хубавиците е колежката им Мартина Огнянова, която официално се води за половинка на шефа им. Откакто любовната й афера с него била публично разкрита, засуканата танцьорка започнала да си придава важности и да високомерничи над останалите девойки. Блондинката идвала на репетиции когато си поиска и проявявала грубо отношение към някои от колежките си.

Макар, че не тя е главната хореографка на балета, често си позволявала да им нарежда как точно да направят движенията и стъпките за определени танци. Мартина се изпуснала дои там, че в момента на самозабрава дори заявила, че скоро време тя ще бъде шефка на цялото шоу, имайки предвид,че споделя постелята си със Слави Трифонов, пише вестник "Всеки ден".

"Това момиче май забрави коя е. Мисли се за много велика, а фактът, че непрекъснато я развяват по медиите и вече е известна, още повече храни самочувствието й", издават ситуацията служители на Дългия.

Танцьорките били бесни на Мартина и затова нарочно правели грешки при изявите си в ефир именно на стъпките, които тя ги карала да заучават. Така се надявали да я злепоставят и да й отнемат управленските функции.