Грандиозен скандал се вихри в екипа на Слави Трифонов. Стачка, почти толкова жестока, колкото януарската пред Парламента, избухна в шоуто на Дългия и по всички личи, че изходът няма да е благоприятен за шефа.

Всички балерини обмислят да напуснат предаването в знак на подкрепа към изгонената балерина Мартина Огнянова.

Припомняме, че след като Трифонов и танцьорката се разделиха, гологлавият шоумен най-безцеремонно й показа вратата и я остави на улицата.

*Слави и Мартина

Обидени от непрофесионалното отношение на Дългия към една от най-добрите балерини в „Магаданс“, останалите й колежки също смятат да я последват. Няколко вече са бойкотирали вечерната програма и заедно с Мартина обмислят нови планове и сформират нов екип.

От „Шоуто на Слави“ също потвърдиха косвено новината. В сайта на предаването вече е обявен конкурс за балерини, което недвусмислено говори за отлив на танцьорки от „Магаданс“. Освен това, проверка на Hotnews.bg показа, че всички снимки на Мартина са заличени от галерията в сайта. Екс-любимата на шефа бе любима и на фотографа на шоуто, а сега кадрите с нея са премахнати, сякаш балерината никога не е била част от предаването!

*Мартина (в ляво)

Припомняме, че Дългия реши да прекрати договора на Огнянова след като я хванал да му изневерява с треньора си по бокс Коко Колев. Макар че Трифонов никога не е имал сериозни намерения към нея, обвързани с брак, мъжкото достойнство и самочувствие на Дългия били потъпкани.

*Коко Колев

Още щом детективът потвърдил съмненията му, Слави показал вратата на гаджето си, без да й дава обяснения.

Да си вземе джипа и другите подаръци, не било достатъчно отмъщение за наранения тв водещ. Няколко дни по-късно той прекратил договора на Мартина без предизвестие и без възможност да си потърси друга работа. Тъкмо по празниците Огнянова остава на улицата…

Най-близките й колежки веднага проявили съпричастност и обърнали гръб на шоуто заедно с Мартина, докато останалите още обмислят как да постъпят, пише България Днес, цитира hotarena.net.

На Дългия няма да му е за пръв път подобен крах. Същата беше ситуацията и с бившата формация – „Сатен“. След като се скара с главната балерина Галя, джукестата танцьорка си взе момичетата и се изнесе, оставяйки шоуто без балет.