Балкански бал ще изригне в София на 2 март.

В “Арена Армеец”, най-голямата зала в България, ще се случи грандиозно събитие – 8-часов концерт с някои от най-бляскавите звезди на полуострова.

Сред тях е и самата Индира Радич – една от най-емблематичните дами на сръбската музика, която се завръща на българска сцена след четиригодишно отсъствие. Топизпълнителката ще хване микрофона за най-прочутите си хитове - „Змај“, „Петдесет година“, „Мој животе дал си жив“, „Био си ми драг“.

Пред хилядите фенове ще излезе Шериф Коневич, властелинът на мелизмите, станал фаворит на публиката със „Zbog tebe sam vino pio“, „Suza po suza“, „Pitaju me, pitaju“, „Sreco“, „Vjencanica“.

Овации ще получат уникалните инструменталисти от култовия оркестър „Гуча“ – най-добрите и прочути тромпетисти в Европа. През лятото те бяха короновани пред 500 000 меломани за победители на тазгодишния световноизвестен фестивал в сръбския град Гуча.

В програмата на сцената от 5 нива ще бъдат и колегите им от оркестър “Кристали”. Организаторите от Balkan music обещават още изненади на събитието, което за първи път смело ще комбинира концерт, ресторант и дискотека.

Фойерверки, пироефекти и умопомрачителни балерини са сред екстрите в зрелището. На вип масите ще бъдат сервирани легендарни специалитети от сръбската традиционна кухня.

За залата са пуснати места по 20 и 40 лева. Билетите могат да бъдат купени на касите на Eventim, Ticketportal и бензиностанциите OMV.