Андреа Банда Банда успокои, че родителите й, които са с ковид, вече са добре. В началото двамата, които бързо се влошили, пазели леглото у дома, но след 10-11-ия ден вече били доста зле. „За първи път ми се налага да взимам такива тежки решения-дали да отидат в болница“, обясни инфлуенсърката, която преди дни се оплака, че в лечебните заведения не искат близките й. Тя обаче не разкри защо е изтрила поста си с оплакването, но сподели, че майка й и баща й вече са стабилни.

Брюнетката специално благодари на колегите от „На кафе“, които проявили разбиране, защото тя нямало как да се включи в предаването дори от вкъщи. Родителите на Банда Банда са в болница от петък, а тя очевидно се е грижила за тях в последните дни. Телевизионерката вече изкара ковида през есента на миналата година и явно не е била толкова притеснена нито за своето състояние, нито за това на родителите й.

Докато двамата вече са били болни и според нея в сериозно положение, тя продължи да се заяжда с певицата Йоко, която преди седмица я обвини, че не получава покана за участие в "На кафе", защото я критикувала. Ководещата на Гала отвърна с ироничен пост в социалните мрежи и обяви, че ако Лео ди Каприо и Руши Виденлиев могат да я наричат както си искат, но на всяка цена ще участват в "На кафе". Явно обаче Йоко не е от тяхната класа, защото тя така и не се появи в предаването.