Антонио Бандерас отново избра за професионална спирка България. Вчера той се отбеляза във Фейсбук с думите „Поздрави от София“, като не пропусна да преведе статуса си и на испански.

Екипът на „Ню Бояна“ го очакваше от известно време за снимките на екшън филма Stoic.

Режисьор на лентата е израелският филммейкър Исак Флорентин, а продуценти на лентата са Millennium production. Кинаджията, който е известен и с бойните си умения, успя да се разходи по „Дондуков“, преди да завърти камерата около героя на Бандерас в полите на Витоша. Той се е снимал с приятели пред Младежкия театър, а зад гърба им гордо позират „Страхотни момчета“- плаката на култовото представление.

Исак Флорентин честити на приятелите си, с които споделя обща вяра, Еврейската нова година, която започна в неделя и ще се чества до днес. Той стои зад филмите „Фаворитът“, трилогията с участието на Скот Аткинс и Бен Крос, „Нинджа“, „Специални части“, Пастирът“ и др. Филмът с Бандерас Stoic официално се снима от вчера и ще продължи 6 седмици, пише известен портал за обяви за кастинги, който е доста популярен сред актьорите. Като единствена локация за снимките е посочена България. Бандерас скача в кожата на бъбрив адвокат, който дава обет за мълчание, докато не разбере кой е убил съпругата и дъщеря му и не си отмъсти. Освен в него в лентата ще участва и Карл Ърбан.

Вчера испанският актьор, който скоро ще влезе и в кожата на Джани Версаче в биографичен филм за дизайнера, си пусна черно-бели кадри, дело на руска фотографка. Любимецът на Алмодовар е снимал у нас доста киноистории - „Аутомата“, „Недосегаемите“, „Кодът“ и др. Съвсем наскоро представи в Москва изложба от свои фотографии „Жени в злато“. Творбите, 22 на брой, красят първия етаж на мултимедийния музей на изкуствата в руската столица.