Страстна любовна афера с Антонио Бандерас крие Дарина Павлова. Нашенката никога не е отричала близостта си с актьора. Официално тя твърди, че са много добри приятели и бизнес партньори. По време на последното гостуване на Антонио при Павлова в Италия нещата излизат извън контрол, казват близки до Павлова.

„Антонио и Дарина са опасно близки”, твърдят клюкарите. Г-жа Мулти отдавна подготвяла план как да прелъсти Антонио, пише „България днес”. Досега се въздържала, защото актьорът още не беше разведен с Мелъни Грифит, но след като това стана факт, Павлова решила да действа.



Гостуването на Бандерас в Италия се оказал перфектният момент, защото актьорът пристига без приятелката си Никол Кимпел.
Още през лятото на 2015 г. Дарина направи недвусмислени намеци, че иска нещо повече с Антонио. Бандерас посрещна 55-ия си рожден ден именно с Павлова, обикаляйки с нейната яхта бреговете около Марбея. Преди това двамата бяха заедно в Рим.

От снимките на партито дори се видя, че Дарина и Антонио са облечени в един тон, а вдовицата на Илия Павлов написа прочувствено послание – „Благодаря ти, че сподели твоя специален ден с мен”.

След като интимните снимки на двамата обиколиха медиите, актьорът отрече авантюрата с бившата родна актриса. Бандерас сподели, че е въпрос на време да се омъжи за приятелката си Никол. Това така и не се случи.