Тодор Славков няма да прибере нито хонорара си за участие в „Биг Брадър Ол Старс“, нито колата, която снощи спечели като победител.

Внукът на Тато има дълг към банка на стойност около половин милион лева, който с пресните пари трябва да погаси.

Продуцентите на риалити формата са получили официално писмо от банка кредитор на малък Тошко, към която Татовият внук не е изряден близо 4 месеца. Оказва се, че върху сметките на изпадналия бохем е наложен пълен запор заради неизплатени дългове. Поради тази причина той избягва каквото и да е банково опериране, с цел да не даде и стотинка на лихварите, пише „Всеки ден“, пише HotArena.net.

Напук на фамилията си, кризата удари и джоба на Славков, който буквално изпадна във финансов колапс в началото на тази година. Пред близки и познати Тодор не скри, че сметките му са изпразнени, кредитите непогасени, а бизнесът му едва крета да покрива и текущите разходи.



Въпреки финансовия крах обаче Живковият наследник продължи да живее нашироко, което още повече задълбочи ямата му с кредите и заеми. В столичния хайлайф се шушука, че завлякъл редица бизнесмени и приятели с десетки хиляди лева, той стигнал до вратите на лихвари, откъдето вземал суми на безбожни лихви.

Именно задлъжнялостта на Малък Тошко е основната причина, заради която той се подвизава в „Биг Брадър“. По договор Славков се е разписал срещу 50 000 лева хонорар, всичките от които обаче ще потеглят към кредиторите му. Запознати обаче споделят, че сумата далеч не е достатъчна да покрие всичките му борчове, които възлизали на близо 500 000 лева!

Мълви се, че сестрата на Тодор – Жени Живкова, тотално била вдигнала ръце от прахосничеството на брат си, заради което вече отказала да му помага финансово и той свързвал двата края сам.