Новият зимен сезон в Банско ще бъде официално открит в събота, на 17-и декември.

Топ курортът ни приключи трескавата подготовка за зима 2016/2017 и отдавна пусна съоръженията и пистите. Големият купон по случай новия сезон обаче предстои, а организаторите вече обещаха невероятни изненади.

Най-големият късметлия, който се качи на Бъндеришка поляна в събота, ще се сдобие с чисто нов супер луксозен автомобил „Ауди”. Уникалната награда ще бъде спечелена в емблематичната игра „Ловци на съкровища”, която от няколко години докарва ентусиасти от цял свят в Банско.

24 сандъка с невероятни награди ще бъдат заровени в определен участък под снега, а състезателите ще могат да ги търсят само с помощта на ръце и крака. Сред наградите ще има автомобил „Ауди”, дрон и няколко мобилни устройства, последен писък на модата от „М-тел”. Fibank ще зарадват играчите със златни и сребърни шедьорви - монети и медальони, а „Кемписнки Банско” ще подари СПА уикенди и специална вечеря.

Ловците на съковища ще се развихрят в търсене и сезонна карта за съоръженията на Банско, осигурена от „Юлен”, лимитирана серия кафе машини от „Нестле”, ваучери от MAXSPORT, уикенди в едни от най-добрите хотели в Банско, осигурени от „Балкан Холидейз”. Двама късметлии ще се радват на награди от „Карлсберг”, на които ще се наслаждават цяла календарна година – бира на корем.

Изненадите, купонът и наградите в Банско в събота ще са безкрайни, обещават организаторите. Специални гости по време на най-снежното събитие в България ще бъдат олимпийският шампион на спускане от Солт Лейк Сити - Фриц Щробъл и петкратния носител на Световната купа Марк Жирардели. Двете ски легенди ще направят истинско шоу, изправяйки се един срещу друг в играта „Влез в отбора на шампиона”. Всеки от тях ще бъде подкрепен от 20 желаещи скиори, а най-бързият от всички в тази игра ще спечели Bansko Premium Card. Записванията за двете уникални игри вече са активни на сайта http://www.banskoski.com.

Откриването на зимния сезон в Банско ще бъде съпътствано от много добро настроение, музика, танци и ефектни фойерверки. За купонътт и усмивките през целия ден няма да спирт да се грижат Криско, Део, DJ Sprite, както и красивите балерини от балет „Нова”.