Барабанистът на легендарната група "Сигнал" оставил жена си, заради чувствително по-млада дама, пише ПИК.

Разликата между двамата е цели 32 години и съвсем не е от скоро. Любовният триъгълник се е заформил преди около две години и е бил публична тайна в музикалните среди, но по някаква случайно досега е бил запазен в тайна. Семейството на Захариев се е разпаднало, след като той среща Надежда Ковачева - брюнетка на около 25-30 години, чиято мечта е да бъде певица. Стана ясно и че младата дама е била мениджър на студиото на барабаниста. 

Освен професионално, младата Надежда завъртяла главата на Захариев и емоционално и не след дълго успяла да разруши брака на музиканта. Той напуска семейния апартамент и се изнася на квартира с новата си изгора.



Въпреки всичко той все още женен за Лена, жената с която споделяше живота си преди това. Съпругата на музиканта неколкократно настоявала да се освободи официално от фамилията на прелюбодееца, но по неизвестни причини мъжът й все отлагал явяването пред районния съд. 

В средите се твърди, че подобна афера е имало и между Данчо Караджов и друга млада дама. Около фронтмена на "Сигнал" се завъртяла 30 и няколко годишна балерина, но Марияна разбрала и успяла бързо да предотврати изневярата.

Сътресенията в личен план обаче по никакъв начин не се отразяват на кариерата на легендарната банда, дори точно обратното. "Сигнал" продължават да имат успешни участия и солидни приходи, а в края на годината ги очаква европейско турне.

Колеги на "Сигнал" вметват, че групата прави този тур за втора поредна година, което било сигурен знак, че все още са обичани и търсени от публиката - вече 40 години след основаването си, колкото бандата ще чества догодина.