Ники Илиев и Саня Борисова ще озвучават анимационните Барби и Кен в новия филм „Играта на играчките 3“. С гласовете си ще участват още Стефан Данаилов и Кирил Маричков, които ще дублират съответно мечока Лоцо и добродушния динозавър Рекс, пише "Блясък".

Четиримата успели да реализират записите само за няколко дни. „Беше много забавно! Героят ми Кен е много смешен и ми даде възможност да се самоиронизирам”, твърди Ники. Приликата на гласовете с тези на оригиналните герои била водещ критерий при избора на актьорите, но външната им прилика с тях също повлияла по време на кастинга за филма.

„Като дойдохме на проби да дублираме, видяхме, че е много по-трудно, отколкото сме си го представяли, но изобщо не се изненадахме, когато разбрахме кои ще са ролите ни”, допълва с усмивка Саня.

Сред големите имена в световното кино, дали гласовете си на героите в третата част на филма, са Том Ханкс (Каубоя Уди), Тим Алън (Баз Светлинна година), Тимъти Далтън (г-н Бодливко), Майкъл Кийтън (Кен), Упи Голдбърг (Разтегливото куче), Нед Бийти (Лоцо) и други. Премиерата на филма в България е на 18 юни 2010 в 3D киносалоните и Mtel IMAX.