Миловидната блондинка Силвия, която в риалитито „Фермата“ се превърна във всеобщ любимец с добронамереното си поведение и симпатичното залитане по спортиста Сами Хоссни, се трансформира в каруцар по време на елиминационния дуел в шоуто.

В битката си за оцеляване с футболистката от Германия Велислава, Силвия загуби всякаква преднина и рухна пред желязно подготвената мъжкарана. Велислава направо я отвя в игрите, а сладката маникюристка се срина и физически, и психически. Това отключи неподозирани възможности в ругаенето, което започна да се включва буквално през минути. Псувните се редяха една след друга, което беше констатирано и от водещите Иван и Андрей.

След поредицата от поражения Силвия заключи, че е страшна лигла. „Ти помислили въобще, докато разпределяше точките в игрите“, попита Андрей, защото като втори дуелист именно тя трябваше да прецения коя битка колко носи за победителя. Силвия пък със самоирония му отговори: „Да, доколкото изобщо една блондинка може да мисли“, пише ХотАрена.