Адреналинката Жана от шоуто “Господари на ефира” ще e част от сутрешния екип на Николай Бареков по ТВ7, разкри самият той за BNews. Красивата брюнетка ще прави лайфстайл новини в рамките на сутрешния блок на телевизията от 1 ноември.

От първи октомври Бареков е шеф на новините и публицистиката в телевизията, а скоро ще се върне на екран с Барекадата.

“Жана е културна млада дама, която освен красива е и умна и зрителите ще го видят от 1 ноември, когато сутрешният блок тръгва с нова концепция.”, разказа Бареков, като не скри, че Жана ще спретне приятна изненада на зрителите в новото си амплоа. Жана ще има ангажимента и да държи обратнат връзка със зрителите на сутрешния блок на ТВ7.

С тази новина Бареков открехна завесата на съдържанието на новото сутрешно предаване, което ще води след по-малко от месец, и не скри, че в него няма да присъства само политиката, а от всичко по малко, включително и култура.

Емблематичният водещ категорично отхвърли твърденията, че ще гони хора от репортерския етип на ТВ7.

“Не само, че не готвя съкращения, но взимам хора от други медии”, разкри Бареков, като даде пример с избора на екранната си партньорка – чаровната Ива Стоянова от ББТ.

Бареков се е зарекъл още да направи всичко по силите си, за да увеличи публицистиката в праймтайма на ТВ7, и то с участието на репортерите от нюзрума.