Евродепутатът Николай Бареков и майка на сина му Мария Календерска са в обтегнати отношения.

Близки до двойката твърдят, че половинката на политика го е хванала в изневяра. И то не една, а няколко.

Пикантната клюка е, че Бареков е съгрешил с плеймейтката Николета Лозанова.

Вече разведената тв водеща се познава в Николай от времето, в което той оглавяваше ТВ7. Тогава тя участва в предаването "Къртицата", а после стартира и предаването си "Папараци" в медията. Заигравката между двамата е отдавна, но доскоро никой не е подозирал за случващото се между тях, пише "Всеки ден".

Близки до Николета се кълнат, че самият Божинов е научил още преди месеци новината и останал потресен.

"Истина е, че Валери прати детективи на Николета, защото не вярваше, че тя му изневерява. Остана потресен, щом научи истината", споделят близки до двойката.

Николета не е единствената известна мадама, с която свързват Бареков. Съвсем наскоро се появиха голи снимки на фолкпевицта Роксана, за които се твърди, че са правени в спалнията на Николай Бареков.

Самата Роксана отрече и твърди, че Николай само е платил неин клип. Тя потвърди, че са близки приятели.




Другата жена, с която го свързват, е бившата гимнастичка Ингрид Цветкова. Тя е бивша участничка в конкурса "Мис България", но така и не успя да направи кариера.

Въпреки че е научила за многобройните забежки на мъжа си, Календерска отказвала категорично да остави политика, научи "България Днес".




Календерска, която отказа коментар пред вестника дали още е с Бареков или не, обяви в коментар през партийната централа, че все още е "жената до него". Причината за раздора им в последно време не са само забежките на политика, но и присъствието на Календерска на протестите срещу Вежди Рашидов, който скочи на хорист от "Йоан Кукузел" и предизвика скандал.

В партията на Бареков лансираха клюката, че младата дама се е присламчила към "Протестна мрежа" и действа зад гърба на евродепутата. Самата Календерска уточни, че продължава да е лице на "България без цензура" и опора на Бареков, както и че няма нищо общо с действията на протестиращите.

"Не съм се крила и не съм се представяла на никого. Не съм търсила медиите и дори съм ги избягвала съзнателно. Срещнах много познати и приятели. И неприятели също. Но там бяхме съмишленици с обща мисия. Това, че съм "жената до Бареков" и "политическо лице", по никакъв начин не ми отнема правото да съм гражданин. Вие ли ще ми кажете как е редно да мисля и да се държа?", смята Календерска.

Запознати до двойката коментираха пред вестника, че младата дама е готова със зъби и нокти да брани отношенията си с евродепутата, въпреки че той неколкократно се държал грубо с нея и я мамил с други жени.



Красавицата обаче не искала да се раздели с политика, а двамата все още живеели заедно, макар че Бареков е доста зает в Европарламента и рядко се прибирал в страната.