Популярният журналист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир от понеделник като водещ на обновения сутрешен блок на ТВ7 с името "БОДИЛНИК".

Освен Бареков водещи ще са Ива Стоянова, която доскоро водеше публицистично предаване в ефира на ББТ и бившата адреналинка Жана Танева.

Един от основните акценти в „БОДИЛНИК" ще бъде рубриката на Николай Бареков, наречена „Гореща точка".

Тя ще стартира всеки делничен ден от 8.10 ч. и ще се реализира чрез пряко включване от специалното студио на сутрешния блок на ТВ7, намиращо се в центъра на София.

„Рубриката „Гореща точка" ще съдържа всичко най-добро, което зрителите помнят от досегашните ми изяви, но нещата ще се случват с още повече динамика, с много живи връзки, интересни гости и разбира се - това ще е мястото, където ще се „раждат" новините на деня", заяви Николай Бареков, директор на дирекция „Новини и актуални предавания" в ТВ7.

*Николай Бареков

Новият сутрешен блок ще включва тематика, касаеща актуални политически и социални проблеми, новини на всеки кръгъл час, както и рубрики, посветени на културния и светски живот у нас.

В ролята на основен водещ в сутрешния блок на ТВ7 ще влезе журналистката Ива Стоянова. Тя ще прави преглед на печата всяка сутрин и ще води разнообразни модули от предаването, заедно с гост-водещи.

*Ива Стоянова

Жана Танева, която зрителите познават от изявите й като адреналинка в шоуто „Господари на ефира", ще се представи в изцяло ново амплоа като водеща на минутите за култура след 9 ч.

*Жана Танева

В петъчния ден тя ще има и своя самостоятелна рубрика, наречена „Сладки приказки", посветена на светските новини и събития у нас.

Освен с изцяло нова концепция и водещи, новият сутрешен блок на ТВ7 ще стартира и с напълно обновени декори, музикално оформление и нова опаковка.