Тази сутрин Николай Бареков пи кафе в компанията на Гала. Тя успя да му зададе всички въпроси, които касаят личния и професионалния му живот през изминалата година, съобщава сайтът Blife.bg

Новината, която Гала "изкопчи" е, че Бареков се е събрал с красивата си съпруга Евгения.

Пред зрителите на Гала, журналистът Николай Бареков успокои всички, които се вълнуваха до този момент от личния му живот и сложи точка на спекулациите по този въпрос. След няколко месеца раздяла той отново е заедно с Евгения.

Шефа на Новините на TV7 не искаше да влиза в подробности защо, как и кой е виновен за раздялата.

"И двамата сме много емоционални, аз съм с труден характер", лаконичен беше журналистът. Гала не скри радостта си, че Николай е дал шанс на семейството си.

Малкият Ники не е усетил, че родителите му са се разделяли. Бареков каза, че с Евгения са запазили диалога помежду си.

Лятото Бареков е прекарал със сина си и заедно са се забавлявали по плажовете на Аркутино. Журналистът определи детството на детето си като "технологично".

"Няма как да направя паралел със своето детство, защото сега възможностите пред децата са много по-големи".

Нещото, с което Бареков-старши се гордее е връзката, която е изградил с детето си. Той се старае да бъде приятел на сина си и до момента успява. Бареков младши прекарва доста време с баща си и познава целия екип на ТВ 7.

Не мина и без политика, разбира се.

Бареков заяви, че диалогичността на Бойко Борисов с медиите е криворазбрана. Връзката, която министър-председателят има със средствата за масово осведомяване датира още от времето, когато той беше кмет на столицата. Според журналиста раздуханите в момента скандали в държавата с вота на доверие и срс-тата са инициирани от хора, които са част от групата "Октопод", по този начин те си разчистват сметките.

"Не само Алексей Петров е октоподът. Има още много хора, над които е бил опънат политически чадър при управлението на Костов, че и преди това. 20 години хората в държавата не са спазвали законите и са прибирали рушвети, затова сега ще е много трудно Цветанов да овладее нещата".

В края на предаването, Гала пожела на топ журналиста много успехи в новата работа и още повече в семеен план.