Най-голямата ни футболна звезда Димитър Бербатов ще се въоръжи с президентска охрана за лятната си ваканция.

Бившият капитан на първия ни тим се е договорил с петима бивши служители в службите за национална сигурност да заработят за него.

Бербатов, половинката му Елена и дъщеричката им Деа се прибират в България няколко дни след края на сезона в Англия. Висшата лига приключва в средата на май, но роднините на семейството го очакват в края на месеца.

За да е спокоен престоят на двете му най-скъпи дами в родината, Митко е предложил работа на бивши барети.

Обучените да се справят с всякакви екстремни ситуации бойци ще имат две основни задължения – да предпазват най-вече Деа и Елена от папараци и да охраняват чисто новия им дом в полите на Витоша.

Палатът всеки момент ще бъде завършен. Голмайсторът притежава и мезонет на столичния бул. "Бъкстон", който обаче в момента обитава баща му Иван, пише "Всеки ден".

Към превантивните мерки за спокойствието и сигурността на семейството му Бербатов е предвидил и монтаж на половин дузина видеокамери около имота.

Бачкатори, участвали в строежа на къщата, твърдят, че в нея има предвидена специална стаичка за служител, който изрично ще отговаря за видео наблюдението на обекта, пише hotarena.net.