Фолк певицата Галена може да бъде поръчана в много интимна близост. Това твърди анонимен източник.

Галена била една от малкото хитови изпълнителки, които приемат да правят компания на заможни господа в късните часове. Това ставало в заведения, в които певицата има участия, пише hotarena.net.

„Свидетел съм, как Галена отива в закътани сепарета, поръчана от клиенти баровци. Поведението й е доста разкрепостено. Тя дотолкова флиртува с мъжете, че дори позволява да я опипват”, твърди източникът. Това, разбира се, ставало срещу определена цена.

„Същите тези мъже, при които тя отиде, след като слезе от сцената, й дадоха сериозни пачки бакшиши за специални поздрави. За половин час Галена изкара около 2 бона и после отиде и седна на масата им. По едно време едната мъжка ръка беше върху гърдите й, а Галена не даваше вид да й е неприятно”, твърди читателя.

Случката се е разиграла преди няколко месеца в известен столичен клуб.

От разказа на очевидеца не става ясно дали Галена само се е шегувала с мъжете, или си е тръгнала с тях. Певицата се слави с разкрепостеното си поведение и може би това е част от начина й да покаже уважение към феновете си.

Все пак да не забравяме горещото й аматьорско порно, което изтече преди години в нета. То обаче не е правено с клиент или непознат, а нейно бивше гадже. Галена днес вече има син и щастливо живее с вафления бос Галин.