Актьорът и тв продуцент Башар Рахал е най-щастливият баща на света. И двете му дъщери–Клои и Индия взеха решение да продължат по неговите стъпки. В последния филм на Башар–„Завръщане”, момичетата взеха роли в него. А малко след това актьорът се похвали, че по-голямата му наследничка–Клои е успешно приета актьорско майсторство в училището по изкуства „Тиш” към Нюйорския университет.

„Гордея се с това дете Клои!”, не се сдържа Башо. А дъщеря му вече гради своя филмография, след като и двата филма, в които участва „Завръщане” и „Привличане” имаха масов успех в родните кина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bashar Rahal (@basharrahal) on

Самият Башар Рахал има доста богата творческа биография зад гърба си. Актьорът играе не само във филми, но и в различни скечове, при това от 12-годишен. Беше водещ и на предаването „Следващият, моля” по ТВ7, а от 2015 година е водещ и на собствено предаване „Бездомното шоу на Башар Рахал”. Отделно от това, през 2017-та участва в петия сезон на „Като две капки вода” по Нова телевизия.

От дълги години Башар е женен за Калина Рахал, от която има две дъщери. Бракът им обаче отдавна е само на хартия–той живее в България с новата си приятелка Райна Караянчева, с която са заедно вече две години, а тя в САЩ, където има престижна кариера и нов приятел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bashar Rahal (@basharrahal) on


Наскоро с Райна открито демонстрираха и чувствата си публично–вече се показват на светски събития заедно. И дори лежаха едновременно в болница–тя за 12-та операция на носа, той–след бъбречна криза.

Башар е и всеотдаен брат, който се грижи за сестра си Карла. Певицата и актриса е добре позната на българската публика, след като изпя с Руши Видинлиев парчето „Лъжи ме”. Тя обаче е известна и с участието си в лентите „Мисия Лондон”, „Революция Z”, „Стъпки в пясъка” и други.

Допреди пандемията се изявяваше на театрална сцена в постановката на Камен Донев–„Почивен ден”, където си партнира с куп звезди. В същото време отглежда сина си сама след развод, а Башар е до нея, за да я подкрепя и да й помага.