Фолкпевицата ДесиСлава има най-голяма шанс да спечели шоуто "Като две капки вода".

Това заяви пред "България Днес" актьорът Башар Рахал, който е участник в предаването, но стиска палци на колежката си по имитации.

Другата му основна фаворитка е Михаела Маринова. Рахал смята, че и четиримата финалисти заслужават да са на финал заради силните си роли и упоритата работа. Той допълни, че е дал всичко от себе си за ролите, като най-сполучливи за него са били образите му на Джо Кокър и Ванила Айс.

"Дадох всичко от себе си и съм доволен от резултата, не успях да се класирам до финала, защото конкуренцията е много силна", допълни актьорът. Башар Рахал напусна предаването "Като две капки вода" точно преди големия финал.

Той призна, че ако получи покана за участие от сценаристите на предаването, би влязъл отново във формата, но този път като оценяващ уменията на други състезатели. "Мисля, че има какво да дам като жури в някой от следващите сезони, но не и като участник", коментира актьорът.

Рахал признава, че е изпитал много положителни емоции от престоя си в предаването. "Вълнението преди всяко живо предаване беше много силно и неописуемо, имах усещането, че сърцето ми ще изскочи от напрежението", спомни си актьорът.

За последното си превъплъщение в "Капките" Рахал излезе на сцената заедно със своята сестра Карла Рахал. Двамата изпълниха парчето на Карла "Лъжи ме", в което участва и певецът Руши Виденлиев. Именно в ролята на Руши влиза актьорът.

"Беше много отговорна задача да застана до сестра си и да изпълня нейна песен. Почувствах още по-силно напрежение, докато бях с нея на сцената. Мисля, че донякъде се справих с образа на Руши, но по никакъв начин не мога да го достигна като талант и музикант", разказа Рахал.

Най-емоционалният му спомен от предаването е, когато продуцентът Маги Халваджиян е трогнал целия екип със своята благодарствена реч.

"Моментът беше силно емоционален, думите му бяха отправени към екипа, трудещ се денонощно за предаването, и разчувства всички", завърши Рахал.