Башар Рахал е имал сериозни здравословни проблеми. Актьорът сподели за тях в социалните мрежи. На страницата си във Facebook той разказва, че е имал спукан бъбрек около Великден. Звездата сподели колко добри лекари имаме и благодари на специалистите, които са реагирали изключително бързо и са го спасили.

„Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек, камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2-ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа.

Оказах се на Великден вечерта в Габровската болница „Тота Венкова“ със зловещи болки. Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция. Искам да споделя имената на всички замесени: д-р BoyanKirov, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р SvetlanaPetkova, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов приятел д-р GeorgiAtanasov, който заедно с целия си екип и усмивка на уста, скромност и професионализъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав, и усмихнат.

Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сестри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен. Тук е моментът да кажа най-важното нещо. И това... ПОВЯРВАЙТЕ МИ НАБЛЮДАВАХ ГИ ВНИМАТЕЛНО НЕПРЕКЪСНАТО. ТЕЗИ ХОРА СЕ ДЪРЖАХА С ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ ТАКА. ПОНЕЖЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХЕЙТЪРИТЕ.....НЕ БЕШЕ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ ЗАЩОТО СЪМ ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ. Искам да благодаря на Доцент Emil Dorosiev от „Пирогов“, както и на д-р Лазаров от Медицинска академия, които помагаха през целия този процес. Благодаря ви.“

Актьорът вече си е у дома. Той получи подкрепа от своите приятели в социалните мрежи, които му пожелаха бързо възстановяване.