Вчера Башар Рахал на шега призна "връзка" с Яна Маринова в предаването "Преди обед".

Двамата споделиха, че искрата пламнала по време на снимките на общия им филм "11а", и по-конкретно в сцена, в която танцуват страстно танго.

"Беше в стар склад, краката ми се разраниха, потече и кръв", разказа Яна Маринова и добави: "Хората се срещат, за да се допълват."

Башар Рахал, заяви, че е щастлив с новата си любима и изрази съжаление, че не я е срещнал, когато е бил на 20 години.



Истината е, че любовта помежду им се развива само на екрана, а разказът за пламналите чувства е част от рекламната кампания на филма, уточни Башар Рахал пред сп. Story.

В някои медии обаче "връзката" им бе представена като неоспорим факт и като причина да се разделят със законните си половинки.

Това предизвика актьора да напише отворено писмо, в което се се възмущава, че "подобни инсинуации и изопачаване на нашите думи не е професионално от страна на журналистите, но и в същото време нанася сериозни вреди на нашите близки и семейства.

Призовавам професионалистите от медийните среди да градят историите си на реални факти, а не на жълти измислици и съм сигурен, че така ще привлекат повече лоялни читатели към изданията си". В писмото си той добавя, че двамата с Яна са само добри приятели и дългогодишни колеги.