Актьорът Башар Рахал стана победител в тазгодишния Единадесети Jim Beam Турнир по Генерал, който традиционно се провежда на 19-ти ноември в столичния клуб JIM BEAM в Студентски град.

С резултат от 143 точки Башар Рахал грабна голямата награда - пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки. Там те ще бъдат посрещнати лично от Фред Ноу - 7-мо поколение мастър дестилър и наследник на фамилията Бийм, който беше специален гост на събитието снощи.

Второто място за пореден път в турнира остана за Киро Скалата, който загуби само с 9 точки от победителя, с резултат от 134 точки. На всички победители бяха връчени бутилки бърбън, подписани лично от Фред Ноу.

В надпреварата се включиха 10 звездни отбори, а състезателите бяха общо 44. Диана Любенова, Луиза Григорова, Марта Вачкова, Денис Ризов, Графа и Мария Ампова, Рут Колева, Лилана, Ваня Щерева, Мария Гроздева, Ваня Пенева и Били Хлапето бяха само част от известните личности, които показаха умения в играта.

В разгара на купона Графа, Били Хлапето, Lexus и Михаела Филева изненадаха гостите с компилация от най-големите си хитове, съобщава bulphoto.com.