Башар Рахал пак е на свободния пазар на труда. Актьорът остана без постоянна работа, защото Би Ти Ви спря неговото „Бездомно шоу".

Предаването не се радваше на зрителски интерес и броени месеци след като тръгна в ефир, от ръководството на медиата поставиха ултиматум: или да вдигнат рейтинга, или шоуто спира. Очевидно, чаровният Башар не е успял да привлече достатъчно фенки пред екраните, защото шоуто му вече го няма в програмната схема на телевизията.

Актьорът е разочарован от ситуацията, в която го поставиха. Той се раздели с постоянните доходи, които получаваше като водещ в „Бездомното шоу" и сега отново трябва да разчита на хонорари. Те пък от своя страна падат от дъжд на вятър - когато намери някакъв филм, в който да му дадат роля.

А както е известно, филмите в България са кът, а хонорарите в тях - повече от скромни. Освен това актьорът не е доволен, че това е пореден проект, с който се проваля. Той вече няколко пъти се е пробвал като водещ в различни формати и все е приключвал без успех.

Говори се, че в момента Башар разчитал основно на парите, които съпругата му изпраща от САЩ, където живее заедно с двете им дъщери. Не се знае обаче докога ще може да разчита на средства от нея, защото често й кръшка, а това рано или късно ще я накара да врътне кранчето.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото