Актьорът Башар Рахал затвори пекарната си на централна софийска улица заради забраната за функциониране на заведения след въвеждането на извънредно положение. Въпреки че вчера шефът на щаба за заразата проф. Мутафчийски се оплака, че бил залят от жалби от баничарници, които се чудели дали трябва да спрат работа, Рахал веднага постъпил както изискват разпоредбите и хлопнал кепенци.

За него в пекарната работят 10-11 души на договор, разказа актьорът в интервю за bTV. Той е категоричен, че и той, и подчинените му ще претърпят загуби, а всеки от тях има и семейство. Въпреки това артистът е категоричен, че трябва да си останем у дома и да спазваме хигиената.

Неговата приятелка Райна Караянева пък призна в предаването „Мармалад”, че отново яде месо, след 15 години въздържание. Красавицата променила режима на хранене след сеанс с шаман на остров Бали. Той бил категоричен, че Караянева няма достатъчно сила в себе си и затова я посъветвал да започне да яде месо. След като се върнала от острова, на който бе с Рахал, красавицата отишла на гости и се изкушила от добре сготвена мръвка и така прояла месо отново.

снимка:инстаграм башар рахал